Lockpick Technieken Lockpicking

Cilinderslot trekken

cilinderslottrekken
Geschreven door Wim van Dam

Als het slotenmakers niet lukt om een slot open te lockpicken of open te boren vallen ze vaak terug op het open trekken of breken van een slot. Jammer genoeg is hier professioneel gereedschap voor nodig om dit goed te kunnen doen.

Je hebt namelijk maar weinig grip op het slot en om daar optimaal gebruik van te maken moet je gereedschap strak aansluiten op het slot.

Als er echt te weinig grip is om het slot open te breken kan men ook een cilinder trekker gebruiken. Met dit gereedschap moet je een schroefje in het slot boren waardoor je veel meer grip hebt.

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment