dierproef-meisje-purk

Meisje Van 23 Ondergaat Vrijwillig Dierproeven

In ons hedendaagse bestaan is het respect voor andere levende wezens vaak ver te zoeken. Dieren worden als producten of objecten gezien.

Inderdaad zijn mensen verder ontwikkeld dan dieren en hebben wij de macht hun uit te buiten. Maar betekend dit dan ook dat we dan genadeloos moeten toepassen?

Een enige mate van respect voor onze mede aardbewoners lijkt me toch wel enigszins menselijk. Begrijp me niet verkeerd wanneer het nodig is ben ik helemaal voor het uitbuiten van dieren.

Maar tegenwoordig zijn er zoveel nieuwe technologie├źn en andere voedingsstoffen te vinden dat het moorden en objectificeren van levende wezens simpelweg overbodig is geworden.

[xyz-ihs snippet=”ad1″]

Bekijk het filmpje van een jonge vrouw die vrijwillig dierproeven ondergaat

Check ook de site Proefdiervrij.nl en ontdek hoe jij bedrijven kunt aanmoedigen om minder dierproeven uit te voeren. Het is belangrijk om mensen bewust te maken van deze kwestie zodat er voor eens en altijd een einde gemaakt kan worden aan onnodige dierproeven.

DEEL ALS JE TEGEN DIERPROEVEN BENT

[mashshare]

Posted in

Koen Duindam

Purk.nl tracht de maatschappelijke verhoudingen, die door grootte en de duur van het onrecht gegroeid zijn of scheef dreigen te groeien, weer te herstellen