Activisme

Bekijk Dierproeven Op Jonge Vrouw

Geschreven door Wim van Dam

In ons hedendaagse bestaan is het respect voor andere levende wezens vaak ver te zoeken. Dieren worden als producten of objecten gezien.

Inderdaad zijn mensen verder ontwikkeld dan dieren en hebben wij de macht hun uit te buiten. Maar betekend dit dan ook dat we dan genadeloos moeten toepassen?

Een enige mate van respect voor onze mede aardbewoners lijkt me toch wel enigszins menselijk. Begrijp me niet verkeerd wanneer het nodig is ben ik helemaal voor het uitbuiten van dieren.

Maar tegenwoordig zijn er zoveel nieuwe technologie├źn en andere voedingsstoffen te vinden dat het moorden en objectificeren van levende wezens simpelweg overbodig is geworden.

[xyz-ihs snippet=”ad1″]

Bekijk het filmpje van een jonge vrouw die vrijwillig dierproeven ondergaat

Check ook de site Proefdiervrij.nl en ontdek hoe jij bedrijven kunt aanmoedigen om minder dierproeven uit te voeren. Het is belangrijk om mensen bewust te maken van deze kwestie zodat er voor eens en altijd een einde gemaakt kan worden aan onnodige dierproeven.

DEEL ALS JE TEGEN DIERPROEVEN BENT

[mashshare]

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment