Lockpicking

Elektrische lockpick gun maken

Elektrische lockpick gun maken
Geschreven door Wim van Dam

Er zijn veel verschillende elektrische apparaten die je kunt aanpassen om te functioneren als een elektrische lockpick gun. Bij het aanpassen van andere elektronische apparaten moet je er wel op letten dat het niet zo zeer een trillende nodig hebt maat meer een op en neergaande beweging.

 

Een elektrische schaar is bijvoorbeeld een prima apparaat om te gebruiken als elektrische lockpick gun. De snijbladen bestaan uit twee delen, waarvan één op en neer beweegt en de ander stationair blijft.

Als je het stationaire snijblad verwijderd en het bewegende snijblad vervangt met een vervang lockpick voor een pickgun. Dan heb je opeens een draadloze elektrische lockpick gun. Zie hier een stap voor stap instructie: https://www.instructables.com/id/Elektric-Lockpick/

 

 

Een tondeuse is ook erg goed te gebruiken als pickgun. Ook hier zijn er twee snijbladen die langs elkaar bewegen. Allerlei soorten elektrische apparaten kunnen met een beetje creativiteit worden omgezet tot een elektrische pickgun. Maak het mondstuk open, verwijder de snijbladen en vervang het bewegende deel met een lockpick.

Bekijk hieronder een filmpje van hoe je een tondeuse in een elektrische pickgun kunt veranderen:

 

 

 

Elektrische flossers kunnen ook gebruikt worden als basis. Dit apparaat beweegt ook heen en weer. Door het flosgedeelte te vervangen kun je zo het slot open flossen :) Het model hierboven is opgevoerd door er een externe batterij aan toe te voegen die de motor meer stroom geeft. Stap voor stap instructies voor dit model zijn te vinden op: http://www.inventgeek.com/quick-diy-vibrating-lock-pick/

 

 

Elektrische tandenborstels worden ook veel gebruikt om een elektrische lockpick gun van te maken. Maar in mijn ervaring werken deze minder goed dan de bovenstaande apparaten. Omdat voor mijn idee het belangrijker is dat er een op en neerwaartse beweging is in plaats van alleen vibratie.

 

Zeker weten dat je goed zit? Bestel dan een gloednieuwe professionele E500XT lockpick gun van SouthOrd:

 

SouthOrd staat er bekend om dat ze kwaliteit leveren. Deze lockpick gun is dan ook een voorbeeld van de kwaliteit waar ze voor staan. Naar mijn idee is dit de best elektrische lockpick gun ter wereld. Bekijk hieronder ook de review van de bekende en kritische lockpicker bosnian bill:
 


Bestel hier

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment