Lockpicking

Sleutel kopie met telefoon applicatie

sleutelkopieapp
Geschreven door Wim van Dam

keymeHet was al langer mogelijk om een sleutel te kopiëren met behulp van alleen een foto. Maar dan moest je wel zelf uitzoeken wat voor sleutel het was en de sleutel (laten) slijpen.

Nu is er sinds kort een applicatie beschikbaar die dit voor je doet.
Je hoeft dus alleen een foto te maken van welke sleutel je maar wilt en de applicatie berekend de sleutel. Dit is ook erg handig voor als je sleutel afgebroken is.

Vervolgens kun je de sleutel thuis laten bezorgen of ophalen bij de lokale bouwmarkt. Erg makkelijk maar wel erg kwetsbaar..

Veel mensen zijn niet berekend op dit soort praktijken en verbergen hun sleutel niet constant.

Amerikaans nieuws item:

Website van de applicatie:

www.Key.Me

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

6 Reacties

Leave a Comment