Lockpicking

Bizar hoe dit hangslot helemaal verkruimeld!

Geschreven door Wim van Dam

De Lockpicking Lawyer is goed bezig de laatste tijd. Check wat voor bizar iets hij nu weer heeft ontdekt:

Dit hangslot lijkt gewoon helemaal te verkruimelen door de Galium. Ik had echt geen idee dat dit mogelijk is.

Heheh ik dacht ik Google even dat “Titalium” waar hij het over heeft. Om te kijken wat voor sloten dit precies zijn. Dit is het eerste wat ik zie :P

Tilalium-Hangslot-ABUS-Lockpick-Galium

“Beveiliging voor de toekomst – De hangsloten van TITALIUM™ – ABUS ;)

Dit is precies de reden waarom het verstandig is om Lockpickers toe te juichen in plaats van er een soort van taboe over te hebben. De beste manier vooruit is om eerlijk te zijn over de werkelijke veiligheid die sloten bieden!

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment