Lockpicking Tutorial

Hoe makkelijk het soms kan zijn…

lockpicking-kinderspel
Geschreven door Wim van Dam

Elke lockpicker kent het gevoel dat het soms gewoon niet wil lukken. Dit kan erg frustrerend zijn en daarom is het ook goed lockpicking in groepsverband te beoefenen. Zo kun je tips en trucs delen en blijf je optimistisch omdat je ziet dat anderen het ook kunnen dus weet je dat het wél mogelijk is.

Vandaar dat het me leuk leek om een wat filmpjes online te zetten waarbij je ziet hoe makkelijk het kan zijn. Hopelijk motiveert dit jou om door te blijven oefenen en geeft dit je weer wat moed als het tegen zit :)

Lockpicking? Pffff… Kinderspel!

9 sloten binnen 5 minuten

2 jaar oude bedtijd bandiet…

Zo snel mogelijk 14 sloten openen

4 sloten (harde muziek)

Hopelijk geeft dit je weer wat motivatie en zie je dat het met een beetje geluk ook juist heel makkelijk kan zijn =)

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

8 Reacties

Leave a Comment