Lockpicking Nieuws

Keylogger

keylogger hardware tool
Geschreven door Wim van Dam

Een keylogger is altijd leuk speelgoed omdat je hiermee de complete activiteit op een computer kan bespieden. De betere keyloggers zijn op geen enkele manier te detecteren. Het is dus belangrijk dat je je er altijd van bewust bent dat je activiteiten kunnen worden ingezien.

 

Verschillende soorten keyloggers

Er zijn een hoop verschillende soorten keyloggers. Zo heb je zeer geavanceerde programma’s die vrijwel niet te vinden zijn voor antivirus software. Maar je hebt zelfs ook kleine apparaatjes die tussen je keyboard en pc zitten en alles opnemen. Deze kan iemand later op zijn computer aansluiten en zodoende kan hij of zij precies zien wat je allemaal hebt uitgespookt om de computer..

 

keylogger hardware tool

Het gaan nog een stapje verder. Er zijn namelijk ook keyloggers die een ingebouwde wifi adapter hebben. Dit betekend dat ze de informatie draadloos kunnen doorspelen aan een derde zonder dat er iemand in de buurt hoeft te zijn.

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment