Lockpicking

Kan Klaas een slot openen met lockpicken?

klaas-kan-alles-kluis-kraken-slot-lockpicking
Geschreven door Wim van Dam

Een tijdje terug was Klaas op bezoek bij TOOOL om te proberen om een kluis te kraken. Zijn eerste stap was het lockpicken van een slot. Dit bleek echter nog knap lastig:

Was jou eerste slot ook zo lastig?

In mijn ervaring kan het flink schelen per slot. Sommige sloten willen gewoon niet open ook al zijn het hele slechte sloten. Dus als je net begint met lockpicking probeer dan veel verschillende sloten. Misschien heb je net pech en heb je een slot dat gewoon echt heel lastig te openen is met lockpicking..

Pas wel op met sloten die je in gebruik hebt want als je nog niet precies weet wat je doet dan is het mogelijk dat je het slot permanent beschadigt. Dit kan erg lastig zijn als het bijvoorbeeld bij je eigen voordeur slot gebeurt. Dit gebeurt echter incidenteel en komt steeds minder voor des te beter je wordt in lockpicking.

Ook zulke strakke opnames maken met je telefoon? Bekijk eens deze gave smartphone Gimbal.

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment