Uncategorized

Klavierslot

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

2 Reacties

  • Ik ben op zoek naar iemand die tegen betaling een hele oude brievenbus kan openen. Ik verzamel die dingen en heb een oude begin jaren tachtig brievenbus met een LIPS slot erin. Een klavierslot maar met een holle sleutel. Vanwege de afmetingen kan ik de brievenbus niet op de arm nemen, maar moet iemand langs komen. Hoor het graag wie de uitdaging aan durft.

Leave a Comment