Lockpicking

Nieuwe Lockpick Webwinkel

lockpickvoorraad
Geschreven door Wim van Dam

Aangezien er nog steeds geen goede lockpick winkels zijn in Nederland zijn we er nu zelf een begonnen!

Omdat wij zelf lockpickers zijn, weten we precies wat we graag zouden willen zien tegen welke prijzen. Dus zie hier de gloednieuwe:Lockpick Webwinkel

We werken samen met Minc.nl, zij regelen al onze logistieke afhandeling. Dit houdt in dat elke bestelling die voor 17:00 wordt geplaatst je de volgende dag al thuis kunt verwachten!! (Je ontvangt hierbij automatisch per mail een track & trace code en aangezien de meeste lockpick setjes door de brievenbus passen hoef je ook niet thuis te zijn om je bestelling te ontvangen!)

lockpickvoorraad

Dus mocht je nog op zoek zijn naar een goede lockpick set voor een scherpe prijs, wij staan paraat :D http://www.LockpickWebwinkel.nl

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

5 Reacties

Leave a Comment