Lockpick Informatie Lockpicking

Polijst je lockpicks

lockpickpolijsten
Geschreven door Wim van Dam

Dit is echt een super handige tip waardoor je de kwaliteit van je lockpicks per direct kan verbeteren. Het is bekend dat zelfgemaakte lockpicks bijna altijd beter zijn dan die uit de fabriek. Dit komt vooral omdat de lockpicks uit de fabriek vaak hoekige randen hebben.

Maar door je lockpicks een beetje te polijsten kan je dit randje mooi weg werken. Je zult direct het verschil voelen. Je lockpick glijdt namelijk veel makkelijker het slot in en alles gaat gewoon wat vloeiender.

lockpickpolished

Niet alleen praktisch is het beter maar zeg nou zelf, ze zien er toch ook gewoon supermooi uit!?

Hier een voorbeeld van iemand die zijn Lockpicks heeft laten polijsten:

Hoe je zelf je Lockpicks kan polijsten

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment