Lockpicking Nieuws

3D geprinte klopsleutel!!

3dprintedkey
Geschreven door Wim van Dam

Hahah niet te geloven dat dit mogelijk is. Dit is nu precies waarom ik lockpicking zo leuk vind!

Er zijn nog zoveel nieuwe ontdekkingen te doen waar je zelf deel uit van kan maken. Zo heeft iemand onlangs geprobeerd een 3d klopsleutel te maken. En hij werkt nog ook!

Soms zelfs beter dan een normale klopsleutel en helemaal voor sloten met moeilijke profielen is deze techniek uitstekend te gebruiken!

Zie hier het filmpje van de plastic slagsleutel:

BRON: http://unlocked.own-hero.net.

De maker is waarschijnlijk geïnspireerd door de 3D printende slotenmakers die steeds populairder worden. Er is echter nog wat ophef over ontstaan omdat het ongelooflijk simpel is om elke sleutel te kopiëren.

Ook degene die je normaal niet kan laten kopiëren bij de slotenmaker vanwege extra veiligheidsmaatregelen.

Deze slotenservices maken soms gebruik van sleutel kopie applicaties waarbij je slechts een aantal foto’s hoeft te maken van de sleutel die je wilt kopiëren en daarna kan je hem zo ophalen bij een lokaal punt of op laten sturen.

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

5 Reacties

Leave a Comment