Technologie

Tesla Auto Reageert Voor Ongeluk Gebeurt

Geschreven door Wim van Dam

Het idee van zelf rijdende auto’s is al jaren populair in science fiction films maar sinds kort is het ook een realiteit.Veel mensen vinden het idee van een computer gestuurde auto maar een eng en onveilig iets.

Het is nogal wat om je eigen leven en die van anderen in de handen van een computersysteem te leggen. Echter gaat de ontwikkeling van technologie snel. Zo snel dat dit systeem van Tesla al weet af te remmen voordat de auto ervoor over de kop vliegt.

Zie hoe de auto afremt nog voordat de auto ervoor over de kop vliegt

Zoals te zien in dit filmpje remt de auto al nog voordat het ongeluk gebeurt. Ik zelf moest gelijk denken aan het verkeer achter de auto. Want zomaar remmen op de snelweg is ook niet zo slim maar het lijkt goed te gaan dus waarschijnlijk heeft de auto daar ook al aan gedacht.

Ook in het volgende fragment weet het auto pilot systeem van Tesla een ongeluk te voorkomen

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment