Lockpicking

Tof trucje ter vervanging van Plugspinner

plugspinner
Geschreven door Wim van Dam

Dit soort dingen vind ik dus echt helemaal geweldig. Ik ben ervan overtuigd dat als je maar creatief bent en dingen blijft proberen er nog ontzettend veel dingen zijn uit te vinden op het gebied van lockpicking.

Een plugspinner is een mechanisme wat ontzettend snel draait voor als je een slot de verkeerde kant open hebt gelockpickt. Het is natuurlijk heel vervelend als je veel energie hebt gestoken in het lockpicken van een slot en het blijkt dat je de verkeerde kant op draaide. Hier komt dus een plugspinner aan te pas om snel de kern te draaien zonder dat de pinnen weer terug vallen. (Sommige mensen beweren ook dat het soms makkelijker kan zijn om een slot te lockpicken richting de verkeerde kant.)

MAAAAAAAAAAAAAAAR

Nu kom ik toch een vet filmpje tegen met iemand die een andere manier heeft gevonden om dit probleem op te lossen! Super creatief en leuk bedacht!

Tevens kun je ook nog alleen een elastiek gebruiken:

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

3 Reacties

Leave a Comment