Slotenmaker

Wat doet een slotenmaker?

slotenmaker
Geschreven door Wim van Dam

Een slotenmaker vervangt kapotte sloten. Hij biedt hulp als je je sleutels kwijt bent. Hij is de oplossing als je jezelf hebt buiten gesloten. De slotenmaker is een erkend specialist op het gebied van hang- en sluitwerk. Hij is een betrouwbaar persoon.

De slotenmaker komt voor spoedreparaties. Maar ook kun je bij hem terecht voor een inbraakpreventie check zoals dat met zo`n mooie woorden heet. De slotenmaker is 24 uur per dag bereikbaar. Een slotenmaker kun je vergelijken met de ANWB voor auto`s, zij is ook steeds bereid hulp te bieden. De slotenmaker repareert zonder schade achter te laten of in elk geval zo weinig mogelijk schade. In elke provincie zijn er enkele slotenmakers te vinden. De erkende slotenmaker heeft een kwaliteitslabel of een certificaat waaraan hij herkenbaar is. Bij hem is kwaliteit gegarandeerd, hij voldoet aan de kwaliteitseisen en hij krijgt controle op de naleving van deze eisen.

Kortom een vertrouwd adres voor al je sloten, kluizen, brievenbussen, naamplaatjes en autoplaten.

 

Hoe vind je een slotenmaker?

Het is handig om te weten als je je sleutels kwijt bent, of door een ander voorval niet je huis binnen kunt, waar je een slotenmaker kunt vinden. Op het internet staan diverse slotenmakers vermeld. De calamiteitendienst kan je ook voorzien van een slotenmaker of andere bedrijven die je nodig hebt bij schade aan je huis door bijvoorbeeld inbraak.

Ze zijn expert in deze klussen en weten hoe deze vervelende voorvallen voor hun klanten zo goed mogelijk op te lossen en om de schade te beperken. Zij hebben ervaring op het gebied van inbraak, verlies, schade door een ramkraak bijvoorbeeld. Ze weten de weg om de juiste personen op de juiste plek te krijgen die daar de nodige hulp kunnen bieden. Bij iedere persoon is in zijn omgeving wel een slotenmaker te vinden. Schrijf het telefoonnummer dat je vindt op het internet op, zodat je het bij de hand hebt (bij inbraak kan namelijk ook je computer zijn gestolen).

 

Waarom een erkende slotenmaker?

Een erkende slotenmaker kent zijn vak. Hij is zeer betrouwbaar. Het gaat namelijk wel ergens over: jouw huis, jouw veilige plek, of jouw kluis! Je kunt niet zomaar elke klusjesman met jouw sleutels, codes en dergelijke laten werken. Een erkende slotenmaker biedt kwaliteit en garantie bij aankoop, maar ook bij schade. Ook kan hij aan jou een op maat gemaakt advies geven als je in jouw huis alle sloten wilt vervangen. Lees ook: Wat iedereen hoort te weten over Slotenmakers

Met een skg keurmerk, certificaat enz. ben je verzekerd van een veilig onderkomen. Jouw verzekering is hiermee erg blij, hetgeen ze laat blijken door de verzekeringspremie te verlagen. Je moet dan wel de benodigde papieren van het kwaliteitslabel, keurmerk of certificaat van de slotenmaker kunnen aantonen. Erkende slotenmakers zijn bij de meeste verzekeringsmaatschappijen echter wel bekend.

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment