Uncategorized

Wat is een lockpick?

Een lockpick is een stuk gereedschap dat samen met een tension wrench gebruikt kan worden voor het openen van een slot.

Lockpicks zijn hele dunne ijzeren staafjes met verschillende vormen. Ze zijn zo dun zodat ze in het sleutelgat van een slot passen.

Door het sleutelgat kunnen de binnenste onderdelen van het slot worden aangeraakt met de lockpick. Door in combinatie met de tension wrench deze onderdelen te beïnvloeden, kunnen ze zo in een positie worden gebracht waardoor het slot kan worden geopend.

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment