Urban Survival

Hun Docent Lijkt Gek Totdat Het Kwartje Valt

Geschreven door Wim van Dam

Tijdens elk Oud en Nieuw maken we nieuwe voornemens.

Of je nu gezonder wilt leven, meer tijd wilt door brengen met je familie of meer geld wilt verdienen. Het Nieuwe jaar geeft ons een frisse blik op wat we belangrijk vinden.

Maar het is makkelijk om je tijd en energie te vervuilen aan dingen die niet echt je aandacht verdienen. De les die deze docent geeft is daarom extra waardevol.

Het lijkt alsof hij alleen maar een pot met zand vult maar uiteindelijk geeft hij een waardevolle les over het stellen van prioriteiten.

[xyz-ihs snippet=”ad1″]

In ons drukke bestaan is het makkelijk om perspectief te verliezen op wat echt belangrijk is. Daarom is het belangrijk om je tijd en energie goed te verdelen. Deel dit bericht om ook jou vrienden aan deze wijze les te herinneren.

Op zoek naar meer inspiratie?

Als je op zoek bent naar meer inspiratie op het gebied van Tiny Houses, dan is dit boek een echte aanrader. Het boek bevat veel foto's van Nederlandse en Belgische tiny houses. Tiny house eigenaren zelf delen in het boek hun redenen waarom ze van tiny living houden.

Over de auteur

Wim van Dam

Burgerlijke ongehoorzaamheid is de actieve weigering van een burger om bepaalde wetten, eisen, bevelen of bevelen van een regering (of een andere autoriteit) te gehoorzamen. Volgens sommige definities moet burgerlijke ongehoorzaamheid geweldloos zijn om "burgerlijk" genoemd te worden. Daarom wordt burgerlijke ongehoorzaamheid soms gelijkgesteld met vreedzaam protest of geweldloos verzet.

Leave a Comment